Yeezy Boost 380 kengät Fresh Equilibrium

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Yeezy Boost 380 kengät Fresh Equilibrium

maewrawoeir

Uusin Equilibrium Peak Tunnistamaton prototyypin sisällä, koska TR1400. Lähes kaikki valokuvat iRunFar / Bryon Powell, paitsi jos niitä yleensä noudatetaan.

Tuore tasapainon huippu tuntematon korkeampi

Kun kysyt suuresti avoimesi silmäsi korkeammasta asettelustasi, kun NB 1400 -polku on sileä, kyseinen Peak Unidentified saa samanlaisen lievän ja myös ilmavan hienon verkon korkeammaksi yhdessä useiden lujuuden parannusten kanssa. Mikä tahansa hitsattu silikoni varvassuoja tarjoaa useita puolustuksia alussa, vaikka samanlaista puolustusta käytetään Adidas Yeezy -kenkäkorkojen halvalla Adidas Yeezy Kengät kauppa suhteessa lisäapuun ja sitkeyteen. Erityinen hieno silmäkoko on kaksinkertainen paksuus käyttämällä joustavaa nauhaa, joka kattaa tasot koko jalka- ja keskipallon läpi, jotta saadaan lukittu merkitys. Erityinen nauhoitusolosuhde on laaja, sujuva ja myös joustava, mikä yleensä ei huomaa merkittävästi kieltesi absurdiutta, mikä yleensä oikeuttaa yksilöllisen lauseen halveksuntaa kohtaan.

Koska hienointa voin ilmoittaa, Yeezy Boost 380 kengät Fresh Equilibrium haluavat edelleen tuottaa heidän tietyn mallinsa Salomonin Endofitistä ajatellen, että aito Vazee Peak. Alkuperäinen malli vähentää ja myös rinnastaa paljon kosteutta, ja myös My yhteistyökumppani ja minä epäonnistuimme testaamaan tiettyä Vazee Peak v2: ta. Kaikilla Peak Tunnistamattomilla tyylihenkilökunta sai tällaisen gusseted-kielen käsityksen suoraan täysin arvottomalle alueelle, koska se on monta ylöspäin ja asettaa myös rasitusta yhdessä kyseisen jalan kanssa suunnilleen yksittäinen etäisyys työhön. Vaikka tiedän vain sen, mitä Fresh Equilibrium on halunnut saavuttaa tämän asettelun avulla, beetatestit antoivat ehdottomasti heikkoja lopputuloksia. Asia on, että kengät tai saappaat ovat yleensä noin tehtaan tuotantosuunnitelman ympärillä. testien kuluessa, joten tiedän, mistä he saivat epäsuotuisia kommentteja. Yeezy Boost 700 V3 -kengät kielen ympärillä, mutta tuskin pystyivät suorittamaan mitään sen suhteen eteenpäin o f luominen. Sisällä saapuminen ymmärtää boot boot layout vs. luomalla päivittäisiä aktiviteetteja, olemme tuoneet paljon enemmän myötätuntoa kehittäjillesi, mutta tällaisissa tapauksissa tämä on tärkeä väärennös.