en heroverweegt hoe traditioneel

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

en heroverweegt hoe traditioneel

caicai2017
2020 - De Nike M2k Tekno Damen HerrenAir Force 1 React D / MS / X geeft de look en feel van de originele AF1 een eigentijdse reboot.
De oud-ontmoet-nieuwe kijk op de constructie van de klassieke schoen biedt nieuw comfort: hij vervangt zijn traditionele tussenzool voor een doorlopende Nike React tussenzool over de hele lengte met een Ramp Air unit in de hak. De overdreven stijl van Nike React dringt door in de buitenkant van de schoen, die een Nike Air Max 95 Damen frisse vorm, een golvende eyestay en gedurfde Swoosh ziet, terwijl het bekende Nike React-patroon de traditionele AF1-sterren bij de hiel en teen van de buitenzool vervangt.
Met deze elementen benadrukt de schoen het ethos door de functionele uitmuntendheid van Nike React-demping te combineren met een gedurfde, eigentijdse geest. 2020 - In het ontwerp van de Jordan Max 200 XX vormt het geometrische patroon gevormd door de Nike Air Max 90 Femme Rose bekende riemen van de Jordan 8 een onderscheidend motief. De abstractie verbindt de schoen met de overkoepelende intentie van Jordan Brand om een ??innovatieve en functionele benadering te geven voor het leveren van nieuwe nietjes voor vrouwen.
De Jordan Max 200 XX heeft een van Nike's nieuwste Air-units en een onmiskenbaar Jordan-gevoel. Het moderne silhouet, gemaakt voor comfort gedurende de hele dag, is nu Nike Air Max 90 Damen beschikbaar in 2020. In 19Nike Air Max 90 Femme 98 cre?erde Jordan Brand, toen in het eerste seizoen, zijn eerste Air Jordan-silhouet voor dames. De esthetiek van de schoen is verbonden met het noppenleer van de Air Jordan XIII, terwijl de tractie met visgraat een krachtige intentie signaleerde. De inspiratie kwam van een opkomende gemeenschap van professionele vrouwelijke spelers - die zowel een nieuwe stijl op het spel drukte als de wereldwijde groei Nike Air Force 1 Mujer stimuleerde. 2020 - De LEBRON 17 I Promise is ge?nspireerd op de I Promise School in Akron, Ohio, gevoed door de inzet van LeBron James om het onderwijs in zijn geboortestad te verbeteren. Zijn gepassioneerd optimisme wordt gekenmerkt door het kleurrijke, caleidoscopische boven- en buitenzool van de schoen. De kroon van de LeBron James Family Foundation staat op de tong, terwijl ambitieuze uitdrukkingen zoals "Ik beloof dat ik Nike M2k Tekno Mujer groot zal dromen" op de veters verschijnen. Nike ondersteunt met trots de missie van de I Promise School door middel van een liefdadigheidsdonatie aan de LeBron James Family Foundation.2020 - De Nike Air Max 97 G, die het originele ontwerp van de Air Max 97 viert, heeft een echte steek-voor-steek-reconstructie van het iconische metalen bovenwerk van de hardloper en heeft een extra grip op de buitenzool Nike Air Max 1 Femme voor duurzame stabiliteit op de schakels.2020 - Met de Nike Adapt BB 2.0 Tie Dye heeft een tie-dye bovenwerk, een transparante middenvoetoverlay en een ijsblauwe buitenzool en komt op 18 april uit in Groot-China. Later in de zomer van 2020 verschijnt het in Noord-Amerika. 2019 - De laterale kant van Nike's nieuwe klassiek vormgegeven renner, de Atsuma, wordt weerspiegeld door een uitgesneden versie op de mediale. Het is een knappe Nike Air Huarache Mujer esthetische functie - prettig voor alleen uiterlijk - maar ook een die een ontwerpuitdaging manifesteerde. De lading: Verminder materiaalverspilling b y toenemende patrooneffici?ntie.
Nike Atsuma heroverweegt en heroverweegt hoe traditioneel geknipt en genaaid schoeisel kan worden verbeterd door na te gaan hoe snijresten kunnen fungeren als cruciale componenten van de constructie van de schoen en mooie Nike Air Max 90 Womens elementen van het ontwerp. Naast de laterale en mediale panelen vertonen de hielkap en de oogbescherming van de schoen een speelse aanwending van negatieve ruimte. Dat geldt ook voor de hangtag, die wordt gevormd door een uitsparing in de buitenzool. Een gerecyclede inlegzool draagt ??bij aan de overwogen beslissingen.
De AF1 React D / MS / X komt uit op de Nike App, nike.com en bij geselecteerde retailers op 17 januari.